Reparatie iPhone is zo gepiept!

Helaas kan het iedereen zomaar gebeuren: een barst in je iPhone! Ik ben ook een onhandige kluns dus mij is dit ook vaak overkomen. Gelukkig is een reparatie iPhone makkelijk te regelen bij PhoneWorld. Binnen enkele stappen regel je een afspraak bij een van de filialen en binnen no time doet je iPhone het weer naar behoren!

Scherm stuk

Altijd bij jou in de buurt

De reparatieservice van PhoneWorld zit verspreid over het land, dus er is altijd wel een filiaal bij jou in de buurt. Je maakt simpelweg een afspraak via de website. Je kunt dus langskomen wanneer het jou uitkomt en dan staan een van de ervaren reparateurs meteen klaar voor een reparatie iPhone. Vaak is zo’n reparatie al binnen 30 minuten geregeld, dus je loopt zo weer met een werkende iPhone naar buiten! En heb je geen tijd of ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun je je iPhone ook per post opsturen. Je smartphone wordt dan gerepareerd en vervolgens krijg je hem binnen drie werkdagen weer teruggestuurd.

Mobiel

Meteen duidelijkheid qua prijs

Een groot pluspunt van PhoneWorld vind ik dat je bij het inplannen van de afspraak meteen aan kunt geven welk type telefoon je hebt, bijvoorbeeld iPhone XS of iPhone 11. Vervolgens kun je aanvinken wat voor reparatie iPhone je wenst. Zo kun je bijvoorbeeld de batterij vervangen, een nieuw scherm of homeknop in het wit of zwart erop laten zetten of de camera laten repareren. Ook met waterschade kun je hier terecht. Per reparatie zie je meteen de prijs, dus je weet meteen hoeveel je eraan kwijt bent. Je zult dus niet voor onaangename verrassingen komen te staan en je weet van tevoren hoeveel geld je eraan kwijt bent. Doet jouw iPhone het ook niet meer helemaal naar behoren? Maak dan vandaag nog een afspraak bij PhoneWorld!