Geniet nu van sim only onbeperkt internet

Zoek je een sim only onbeperkt internet? Vergelijk, gemakkelijk sim only’s van verschillende telefoonproviders en sim only aanbieders met onbeperkt internet. Selecteer simpel  ‘Onbeperkt’ en start direct met het vinden van alle mogelijkheden voor een sim only met onbeperkt data en/of onbeperkt bellen. Elke maand gaan zij opzoek naar de allerbeste en voordeligste Sim only onbeperkt internet van het jaar. 

sim-ony-vergelijker-logo

Waar betaal je nu eigenlijk voor?

Het kiezen van het juiste sim only bundel kan soms een vervelende opgave zijn, vooral wanneer je niet precies weet hoeveel internet, belminuten of sms berichten je maandelijks nodig hebt. Volgens sim only vergelijken is een sim only abonnement altijd voordeliger dan een abonnement met een nieuwe telefoon. Je betaald namelijk alleen voor de belminuten en sms’jes. Hierdoor bespaar je flink op de maandelijkse kosten. Je kan natuurlijk ook kiezen voor alleen internet, minuten of sms’jes voor hetzelfde geld. Belangrijk is om jezelf af te vragen wat wil ik dan precies? 

Dit is een onafhankelijk platform. Dat houd in dat zij niet verbonden zijn aan een telefoonmaatschappij of provider. Zij helpen jou in de zoektocht naar de meest voordelige onbeperkte internet. Wanneer je jouw ideale sim only abonnement hebt  geselecteerd kun je vanaf de website of door direct contact op te nemen met de provider gebruik maken van de korting. Zo zorgen zij ervoor dat het vergelijken voor jou helemaal gratis en onafhankelijk is. 

Zij hebben voor jou de beste en meest relevante providers en abonnementen op een rijtje gezet. Door deze vergelijker vind je altijd het Sim only onbeperkt internet dat écht bij jou past.